lørdag 26. juli 2014

Sommerferien

Det ble to økter på til sammen 11 døgn på fjellet i sommerferien, hvorav kanskje halvparten var effektive arbeidsdager. Den siste uka var det så hett at energi og tempo ble betydelig redusert. Det var uansett godt å bruke hytta til litt ekte feriering også.

En del ble da likevel gjort. Første oppgaven jeg tok fatt på var å rydde ferdig ute på eiendommen. Det ble to turer til nærmeste miljøstasjon med tilhengeren full av vindtettplater, asfaltpapp, armeringsjern, trelast, malingsspann m.m. Det som var i best tilstand av trevirket, kappet jeg opp til ved.



Innomhus startet jeg med å montere soveromsdørene. Både karmer og dørblader var noe vridd etter lengre tids lagring (karmene i løse deler), men jeg fikk dem etter hvert til å fungere.



Andre del av hytteferien hadde jeg med meg resten av perlefaspanelet som trengtes til å fullføre soverom/entre. Jeg har for øvrig isolert alle deleveggene av støyhensyn.





Dermed er begge soverom samt kjøkken og entre klare for listing. Brannmursplatene ved ovnen skal kappes ned til en tredel av størrelsen.





Neste post på programmet blir panel på stua. Først må jeg imidlertid få noen kroner inn igjen på lønnskontoen. Her er et bilde av stua slik den ser ut for øyeblikket, tatt en kveld denne uka:



Jeg innvilget meg flere fisketurer og bilturer i omegnen i løpet av ferien. Tar med noen bilder fra disse også:






"Hjemme" på Søre tilbrakte jeg de fleste kvelder ved bålpanna.