søndag 21. juli 2013

Nye farger

Denne uka har jeg malt hytta. Fargen ble seterbrun, som planlagt. Staffasjen blir egghvit.

Det gjorde underverker med en ny, enhetlig farge. Hytta ser nå ferdig ut, så lenge man ikke legger merke til at den mangler pipe og takrenner. ;-)

Jeg har igjen litt maling på en vegg, der en vepsekoloni jager meg vekk. De er i ferd med å lage bol i tomrommet mellom underliggere. Jeg ble ikke helt ferdig med å tette alle disse med klosser i fjor høst, og i år hadde jeg glemt det fram til jeg oppdaget vepsen. I tillegg til å fullføre den jobben, skal jeg foreta noe reparasjon på kledningen før jeg maler veggen ferdig kommende uke.Vindskiene blir også malt egghvite til uka, mens jeg nok venter med de gjenstående vinduene. Jeg tok litt skrekken av det ene jeg malte nå (sammen med verandadøra). Det er ordentlig pirkearbeid, og jeg har mer presserende ting å bruke tida på der.

Her er noen bilder som viser maleprosessen på gavlveggen mot gårdsplassen. Den begynte med at jeg vasket hele hytta med varmt salmiakkvann. Jeg brukte forlengerskaft og et redskap beregnet på sliping. Til det festet jeg biter av grove håndklær.Jeg la også ferdig gulvet i gangen denne uka, og lakkerte det tre strøk. Aggregatet som sviktet da jeg begynte med det i forrige uke, lot seg fikse på enkelt vis.


2 kommentarer:

  1. Wow! Du får det jammen til å gå unna! Og så fint det blir!

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig tilbakemelding.

    SvarSlett