søndag 4. oktober 2015

Alle jobber gjort

Tittelen henspiller til målene for sesongen, jamfør avslutningen på forrige blogginnlegg. Det finnes alltids mer å henge fingrene i. ;-)

TV-en tar inn krystallklart med en UHF-antenne jeg fikk gratis sist uke. Antennen er helt ny, men eieren fikk den med på et RiksTV-abonnement og har ikke bruk for den.TV-en kjøpte jeg ny fra Hyttetorget da jeg begynte med byggearbeidet juni 2012. Den har innebygget kort for NRKs fjernsyns- og radiokanaler. Med dekoder og RiksTV-kort vil den vise "alt". Den søkte inn alle de digitale bakkekanalene på første forsøk med ny antenne.Jeg har i helga gjort ferdig el-anlegget med kabler og kontakter alle steder jeg trenger det. Det inspirerte meg også til å sette på plass en enkel dusj jeg kjøpte brukt for nærmest ingenting (200 kroner) i fjor høst. Den bruker 12-volts synkepumpe.

Egentlig har jeg i senere tid tenkt å kjøpe et vanlig kabinett med faste vegger - og avløpet er ikke egentlig ferdigstilt etter god rørleggerstandard ved gulvet ennå - men vinteren nærmere seg og man tager det man haver. Med en ekstra sokkel av 2x4" kom dusjen høyt nok over gulvet til at jeg fikk koplet den på avløpsrøret.Den som har fulgt med på bloggen vet at dette er kombinert bad og gjesterom. Derav senga på bildet. Det kommer også en servant på veggen ved dusjen.

Siste finish på verandaen ble også utført i helga. Trappegelenderet og avslutningen av rekkverket mot inngangspartiet har vært gjennom tre faser, men nå er siste skrue innskrudd."Kronen på verket" var en total opprydding på tomta. Alle materialrester og annet søppel er forvandlet til en askehaug. Bålet brant fra formiddag til kveld.Det blåste kraftig fredag, men var flotte forhold de to neste dagene. Jeg tar med et bilde av høststemningen:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar