søndag 30. september 2012

Vinterklar

Denne helga tok jeg det som trolig var den siste turen til hytta på åtte måneder. Snart legger snøen seg, og da kommer man ikke dit med bil igjen før i månedsskiftet mai-juni. Det er m.a.o. bare mulig å få gjort noe der i fire av årets tolv måneder, hvilket er ganske frustrerende når man knapt er kommet opp av startgropa.

Sånn er det imidlertid bare, så i helga hadde jeg en "innspurt" for å gjøre bygget vinterklart. Det innebar bl.a. å kle og liste rundt inngangsdøra, montere beslag under den og verandadøra, liste under øvre vannbrett på vinduer, montere ventiler i muren og grunnmale alt som fortsatt var ubehandlet.

Sesongen oppsummert så er hytta blitt klar utvendig, kun maling og takrenner gjenstår. Inne har det vært lite aktivitet, men det er blitt støpt matkjeller og murt opp tre pipeelementer.

Ting tar tid. :-)2 kommentarer:

  1. Trist å tenke på at du nå må ta 8 måneders pause fra oppussinga! Men du har fått gjort mye, og dette må bli bra! Ha en fin vinter! :)

    SvarSlett
  2. Takk for det, Liv. Jeg har ikke fått gjort så mye som jeg håpet, men alt tar mye mer tid enn man tror. Iblant trenger man dessuten å bruke en helg på noe annet, enten man vil eller ikke. Ha en fin vinter dere også, og nyt hyttelivet.

    SvarSlett