lørdag 19. april 2014

Delevegger

Jeg har tilbrakt påskeuka på hytta, og fått brukt opp alt jeg kjørte inn av materialer i november. Det vil si at himlingen nå er ferdig panelt og at de siste deleveggene er kommet på plass.Mens veggen jeg satte opp i høst måtte være "grovbygd" for å bære åsene, er de siste lettvegger som kun har som oppgave å skille kjøkken/entré og soverommene. Derfor har jeg brukt 1,5" x 3". Det har blant annet den fordel at man slipper utforinger på dørene, siden veggene bygger like mye som karmen når de er panelt.

Jeg startet med kjøkkenkroken, slik at jeg fikk flyttet komfyren og benken til rett plass først som sist:

Et par ukurante takvinkler ble litt utfordrende med håndsaga, men jeg fant etter hvert løsninger jeg kunne leve med. Ikke det at de blir synlige lell, men jeg foretrekker å være tilfreds med det som er skjult også.Deretter fullførte jeg samme vegg, før jeg satte opp veggen mellom de to soverommene. Da fikk jeg også flyttet garderobeskapet dit det passer best. Rominndeling og innredning fungerer i så måte allerede, selv om panel mangler.

Jeg hadde før øvrig med meg ei taklampe for litt ekstra lys og kos i den noe spartanske stua, samt en velvoksen kjele som forvandlet svartovnen til varmtvannsbereder.
Det ble også tid til å nyte påskefjellet, som viste seg fra sin beste side brorparten av uka. Avslutter derfor med noen klassiske påskebilder fra hytta og omgivelsene.
PS: Det er mer enn nok snø på Syndin, selv om mai måned nærmer seg. Slik ser det ut der veien går som høyest over fra bygda:


5 kommentarer:

 1. Flink du er ! Hytta begynner virkelig å se ut som en ordentlig hytte innvendig også nå. Og skal si du har funnet deg en vakker plass på moder jord, nydelig *S*

  Hilsen Vibecke

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig tilbakemelding, Vibecke.

   Slett
 2. Ajaj - det flasker seg! Vi er kommet omtrent like langt - rominndeling er på plass, en del panellering -og snikinnflyttning med kos/lys og praktikaliteter som stadig gjør det mer komfortabelt.... Dette blir så bra!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Så lenge man ikke stopper, går det alltid framover. Og milepælene står jo i kø i et byggeprosjekt. :-)

   Slett
 3. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

  SvarSlett