mandag 23. juni 2014

Panelfeber

Mer glava ble dekket av perlefas i helga. Det som var igjen "på lager" etter pinseøkta, holdt til det meste av kjøkken og entré.
Mye av målet med turen var nettopp å bruke opp restmaterialer, slik at jeg fikk ryddet plass på gulvet i stua. Det er nemlig mer materialer på tur inn ... Da perlefaspanelet var på plass, satte jeg opp en delevegg i yttergangen med det som var igjen av 1,5x3-tom. Og restene av rupanelet fra i vinter holdt til himlingen i det som nå er blitt vindfang. Den indre delen av gangen er bod.Jeg hadde soveromsdører med på lasset oppover, men dem ble det ikke tid til å montere. Jeg prioriterte i stedet å bruke brorparten av en dag på å rydde litt på tomta. En del vrakmaterialer ble kappet opp til ved, og bilen ble fylt med kasserte vindtettplater og annet søppel til turen hjem.

Dørene har jeg kjøpt privat for en billig penge, men de er splitter nye. Selger hadde fått dem til overs etter et byggeprosjekt. Jeg betalte 500 kr pr stk, inkludert karm. Det er en tredel av butikkpris.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar