onsdag 8. oktober 2014

Puslearbeid

Jeg har hatt ei langhelg på hytta der jeg mest utførte småjobber, i et ganske behagelig tempo.

Peis og pipe fikk to strøk hvitmaling, og det ble litt mer pynt på vegger etc her og der.Jeg snekret et bord til komfyren av restmaterialer. Lekter og 2x2" ble det tomt for, så jeg måtte kløyve 2x4". Bordplatene er av perlestaffpanel, som veggene på kjøkkenet.Videre konstruerte jeg skohylle og knaggrekke til entreen. Igjen måtte jeg dels splitte og tilpasse for store materialer (rester av østerdalspanelet) for å komme i mål.Som man ser på bilde nummer to, er det kommet kjøleskap på plass. Jeg har dessuten kjøpt et enkelt dusjkabinett. Førstnevnte er nytt, men prisen var betydelig rabattert. Sistnevnte er brukt og kostet meg den ringe sum av 200 kroner.

2x4"-lageret holdt til sokler til disse. Dermed fikk jeg kjøleskapet opp i normal benkehøyde, som komfyren. Sokkelen til dusjen trengs inntil avløpet er avsluttet som det skal ved gulvet. 


Da jeg sto opp hjemreisedagen var det kommet et "melisdryss" ute. Jeg har sett på et webkamera i nærområdet at snøværet fortsatte et døgn etterpå, men alt er trolig borte igjen ganske snart.Siste jobb denne langhelga var å kappe opp siste haug med kassert trelast. Det ble fem vedsekker ut av det.

Inne ligger 60 meter listverk klart til montering. Så har jeg noe å pusle med de neste par helgene også.

4 kommentarer:

 1. Må bare si at du begynner å få det skikkelig fint ! Du har fått gjort utrolig mye siden du startet med byggingen.
  Jeg har forsøkt å la være å følge med på hytteblogger i den siste tiden, siden kroppen har vært litt ute av form. Har stort sett blitt litt sur og grønn av misunnelse over de som er i gang med å bygge i frisk fjelluft.

  Men, hytta di har blitt skikkelig fin, det måtte jeg bare skrive til deg ! Hilsen Vibecke

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Vibecke. Du får komme deg en tur til fjells igjen du også.

   Slett