søndag 10. mai 2015

Vår på høyfjellet

Det er fortsatt en del snø på Syndin. Veien inn er skrapet, men mest for å sette fart i snøsmeltingen. Den er ikke egentlig farbar hele strekningen for lave personbiler, og i hvert fall ikke med sommerdekk.

Jeg måtte dermed gå et stykke denne helga også, men slapp med halvannen kilometer - en kilometer kortere enn om vinteren.

Jeg hadde passelig mye på programmet. Lørdagen brukte jeg til å liste ferdig på soverommene, samt klippe ned et digert buskas ved nordveggen. I vekstsesongen har det vært så omfangsrikt at det tar ganske mye av utsikten mot vannet og veien. Ved å kappe greinene nå har jeg tilgang til stammen(e) med motorsaga i sommer.
Søndag flyttet jeg framskapet og kjøpmannsdisken fra kjøkkenet, som forberedelse til mer permanent innredning. Jeg har kjøpt deler av et brukt Ikea-kjøkken som allerede er lastet på hengeren og derfor må monteres ved første anledning.Kjøpmannsdisken står nå i entreen, mens skapet har fått plass på stua. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg beholder det, jeg har mest lyst på en antikk kannestol der. Vi får se. Det gjør nytta si, og jeg liker fasongen. Blir det stående lenge, får det nok imidlertid et strøk maling i bondefarger så det matcher hengeskapet på motsatt vegg.


2 kommentarer:

  1. Lenge siden jeg har værtpå bloggsurfing - kjekt gjensyn. Så bra du har fått det!

    SvarSlett