tirsdag 26. mai 2015

Kjøkkeninnredning

Den tidligere omtalte Ikea-innredningen ble fraktet til fjells til pinse. I løpet av helga fikk jeg montert det som var anvendelig av den. Kjøkkenet ser dermed slik ut for øyeblikket:Her følger et bilderas fra prosessen, i noenlunde kronologisk rekkefølge:Jeg mangler blant annet benkeplater, oppvaskkum og to overskap, som jeg må skaffe annetstedsfra før neste økt. Det samme med sokkellister. Jeg fikk skrogene uten bein og sokler, så det konstruerte jeg av plank. Et høyskap ble for øvrig kappet ned og tilpasset til bordkomfyren.

Benkeplatene blir montert over det hele i U-form, og dekker også kjøleskapet. En rist vil sørge for utlufting fra det. (Det blir selvsagt et "brudd" i benken ved komfyren). Det blir med andre ord mer symmetri og logikk over designet etter hvert enn det kan se ut til på dette stadiet.
Løsningen i hjørnene er dels en konsekvens av gjenbruken (man tager det man haver) og dels av hensyn til propandunkene. Det ble plass til å skyve dem inn mellom komfyr og kjøleskap på denne måten. 

Over kommer som nevnt platene, og det blir også forheng i begge hjørner. Fortrinnsvis hvite, så de matcher skapene rundt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar